srijeda, 12. siječnja 2011.

Bayern želio dovesti Khediru - ali ne i Van Gaal

Poznato je da Bayern ima već isuviše mnogo nacionalnih igrača u prvom timu, pa je tako od prije odlaska Khedire u Real Madrid većina igrača Bayerna nagađala o mogućem dolasku upravo u njihov klub. Ali, trener Bayerna Louis van Gaal to nije želio, kako se navodi isključivo zbog previše nacionalnih igrača.

Do prošlog ljeta mnogo puta se nagađalo o transferu bivšeg igrača VfB-a u Bayern. Pa je tako uprava Bayerna stvar shvatila maksimalno ozbiljno i usmjerila sve staze prema zadnjem veznom igraču. "Prošlog ljeta sam dobio ponudu od Bayerna", kaže Khedira u razgovoru za 'Bild'.

Ali, stvari su najednom promjenule smjer toka, umjesto dolaska u Bayern, Tunižanin je prešao u Real Madrid, zašto? "Transfer je pao brzo u vodu, jer sadašnji trener Bayerna je imao drugačije planove", kaže 23-godišnjak.

Poznato je kako je Louis van Gaal prošlog ljeta bio protiv dovođenja zvijezde, te isto tako razlog toga je bila skupa cijena igrača. Ipak, prema mišljenju Khedire to je sve uredu. "To nije predstavljalo nikakav problem za mene. Ako neko misli za mene da nisam dovoljno dobar za tim i da ne želi da radi samnom, onda je ok."

Međutim, uprkos mjestu povratka kod 'Švaba' koje je izgubio, on inzistira: "Mislim da sam učinio pravu stvar prelaskom u Real."
Izvor vijesti - Preveo: Taba

Nema komentara:

Objavi komentar