četvrtak, 16. prosinca 2010.

Wenger spreman za sve protivnike u nokaut fazi!

Menadžer Arsenala Arsene Wenger spreman je za bilo koga na strani da izvuku u prvoj nokaut fazi Lige Prvaka.

Topnici su u grupnoj fazi osvojili drugo mjesto, pa prema tome ide teška zadaća za poslijednjih 16 klubova kada se parovu budu u petak izvlačili iz šešira.

Španjolski giganti Real Madrid i Barcelona su po strani i čekaju, dok sa Njemačke strane Bayern i Schalke koji su također mogući protivnici.

Arsenal nikada nije osvojio trofej Lige Prvaka, te će probat da osvoje veliki trofej još od 2005. godine

Međutim, Wenger nema posebne želje za bilo kakvih protivnikom i kaže da su spremni za sve, te da su argumenti na strani za i protiv svih mogućih protivnika.

"Mi ćemo izvlačiti kao i svi, jer ne želim moj tim staviti u situaciju u kojoj bi mogli osjećati: 'mi bi radije nekog drugog'. Mi ćemo prihvatiti koga dobijemo, biti će manje ili više teško, ali to je sve dio ždrijeba. Uzeti ćemo u obzir ono što dobijemo i vidjeti sutra."

"Tu su prednosti i nedostatci na obje strane. Njemci imaju dobru zimsku pauzu, pa prema kojoj su uvijek svježi u proljeće. Španski timovi su možda i viši favoriti od Njemačkih, ali to se može promjeniti. U dva mjeseca se to može promjeniti."

Topnici su u ponedjeljak u Premier ligi izgubili od Manchester Uniteda sa 1:0, ali se još uvijek nalaze u Carling kupu, pa će u Januaru igrati protiv Leedsa.
Izvor vijesti - Preveo: Taba

Nema komentara:

Objavi komentar