četvrtak, 16. prosinca 2010.

Bayernu i Schalkeu 50% šansi da će u LP zaigrati protiv Arsenala!

Nyon: Jedan od dva Njemačka kluba koja su se plasirala u osminu finala Lige Prvaka dobivaju vjerovatnost od 50 % šansi da igraju sa Arsenalom.

Budući da u grupi Engleza od 16 prolaznika u osminu finala prema pravilima Arsenala ne mogu zapasti Tottenham Hotspur, Manchester United i Chelsea, a također ne mogu zadovoljiti želju za Shakhtar Donetsk. Tako da Britancima jedino preostaju Schalke, Bayern, te Španski klubovi poput FC Barcelone i Real Madrida kao protivnici.

Bayernovi stručnjaci željno isčekivaju ovaj petak, gdje se u Svicarskoj u Nyonu biraju parovi osmine LP:: "Nama su važnije preostale dvije utakmice protiv Stuttgarta. U Ligi Prvaka možemo imati revanš protiv Intera, ali za mene to može čekati jer su AC Milan i Arsenal također neke vrhunske ekipe koje ne želimo baš da imamo u osmini finala, ali ako nam tako zapadne, onda će isto to biti OK" , rekao je golman Bayerna Jorg Butt.

U finalu prošle godine Bayern nije bio u klasi sa Inter Milanom, sada njih dvoje kreću u novu bitku.

Mogući klubovi za dva Njemačka kluba: 'Inter Milan, Valencia, Kopenhagen, Marseille, AC Milan i Arsenal.' Schalkeu također mogu zapasti i AS Roma, Lyon i Bayern. "Ako želimo da osvojimo Ligu Prvaka moramo uvijek pobjeđivati protiv sviju. Mi želimo da igramo, pa prema tome ja nemam nikakvu posebnu želju" , rekao je Bayernov napadač Mario Gomez.
Izvor vijesti - Preveo: Taba

Nema komentara:

Objavi komentar