četvrtak, 2. prosinca 2010.

Timoschtschuk govori o svojoj budućnosti

Nakon pobjede protiv Frankfurta Ribery je pohvalio Tymoschuka i njegove osobine. Prema tome, Tymoschuk je vezan za Bayern do 2012 godine,ali raspraa o njegovoj budučnosti je počela prije nego što je u međuvremenu planirano: "Osjećam se dobro kada odigram utakmicu svih 90. minuta." , kaže Tymoschuk.

Nakon zimske pauze, na pitanje da li to sve znači da će ostati u Bayernu, on je odgovorio: "Da"

Franck Ribery pred utakmicu sa Schalkeom kaže: "Oni su jako motiviran tim, igraju u vrlo teškoj situaciji, pogotov nakon poraza od 0:5 u Kaiserslauteru. Od njih očekujem tešku utakmicu, mislim da će igrati sa puno strasti, jer im trebaju hitno nova tri boda, baš kao i nama." Nakon pobjede i zabijena 4 pogotka, Ribery nadodaje: "Nakon što smo zabili Frankfurtu 4 pogotka, uvjeren sam da to možemo i ponoviti."

Ribery želi izvršiti poziv Hoenessa da se bore do "zadnje kapi krvi" u lovu na Dortmunda. "Dakle, kao što sam rekao na sastanku, učinit ćemo sve da pobjedimo što više utakmica, znam da će to biti teško ali moramo, jer je Dortmund daleko ispred nas" , kaže 27- godišnja zvizezda koja još uvijek čeka na svoj prvi gol u ovoj sezoni. Ali i pored toga on se osjeća jako dobro, te je siguran da će odigrati i ovu sedmicu jako "dobro". Na trenin se povratio i napadač Miroslav Klose.
Izvor vijesti - Preveo: Taba

Nema komentara:

Objavi komentar