četvrtak, 2. prosinca 2010.

Kazna za Bayern

Sportski sud u Njemačkoj je kaznio nekoliko klubova Bundeslige kao što su Vfl Wolfsburg, FC Koln, Leverkusen uključujući i Bayerna iz Munchena za nesporstskog ponašanja njihovih navijača na tribinama.

Kazne su uslijedile nakon navijačkih izgreda na tribinama, od čega su Koln i Leverkusen kažnjeni sa po 6000 eura, dok su Wfl Wolfsburg i Bayern kažnjeni sa po 5000 eura. Klubovi su se složili izricanjem presude.

Nakon gostovanja Borusije Mounchengladbacha kod Kolna nekolicina navijača su počela sa izgredina i nesporstskim ponašanjem zbog čega je utakmica odgođena na 4 minute. Isti dan kažnjen je i Leverkusen u gostima kod ST Paulia. Razlog toga je bacanje dimne bombe neposredno pred utakmicu, zbog čega je i odgođena na nekoliko minuta.

Toaletni papir će Bavarce skupo koštati. Naime, oni su neposredno pred utakmicu u derbiju sa Nurnbergom bacili nekoliko njih na teren zbog čega je utakmica i odgođena na dvije minute.

Wfl Wolfsburg je kažnjen zbog ponašanja navijača neposredno pred utakmicu sa Schalkeom. Naime, oni su prilikom izlaženja sudca na teren njega posuli sa nekoliko čaša piva.
Izvor vijesti - Preveo: Taba

Nema komentara:

Objavi komentar