utorak, 14. prosinca 2010.

Igrači koji se uklapaju u profil Bavarske!

Uvijek je uzbudljivo gleda dolaska novih igrača u Bayern. U međuvremenu, predstavljamo potencijalne kandidate koji profilom odgovaraju Bavarskoj..

"Uvijek smo spremni za dovođenjem novih igrača u odbrani, ali taj igrač mora imati najbolji kvalitet" , rekao je glavni predsjednik. Dok sportski direktor Christian Nerlinger dodaje: "Potencijalni igrači koji dođu moraju imati pravo nastupa u Ligi Prvaka."

Možda Bavarci ostanu iznenađeni sa imenima koji još uvijek ne djeluju, ali 'Tz' je sastavio opis igrača koji profilom odgovaraju Bayernu.


Slijedeći profesionalci:

- Da imaju vrhunske kvalitete (Transfermarktna vrijednost od oko 5 miliona eura).
- Da još uvijek imaju pravo nastupa u Ligi Prvaka.
- Da su odbrambeni igrači bilo za vanjske ili unutarnje pozicije.

Postoji mnogo glasina o mogućim transerima u Bayern. Trenutno je najzapaženiji Evertonov Leighton Baines, koji bi prema svemu mogao doći u Bayern. Kao što u utorak izjavio Daily Mail, on je u zadnje vrijeme zapažen kao 'top-meta' drugih klubova. Prema tržišnoj vrijednosti za njegove usluge je potrebno iskeširati od 12 miliona eura.

Za nastavak, još uvijek možemo birati igrače koji su također zapaženi u zadnje vrijeme. Ali, najzanimljivije je biranje igrača, koji se prema svemu uklapaju u profil igrača koji bi mogao da zaigra za Bayern. Jedan ili drugi, su svakako na Nerlingerovoj listi igrača.
Izvor vijesti - Preveo: Taba

Nema komentara:

Objavi komentar