utorak, 23. studenoga 2010.

Rummenigge: "Schweinsteiger neće otići iz Bayerna prije 2012. godine"

Prije odlaska u Rim, predsjednik Bavaraca Karl-Heinz Rummenigge je ponovio da puno ulaže nade u produživanje novog ugovora sa Schweinsteigerom koji ističe u 2012. Godini. Bavarski klub je već zapečatio sudbine Franck Ribery'u (do 2015. Godine), Holger Badstuberu (do 2014) i nedavno Philipu Lahmu (do 2016. Godine).

Bavarski velikan je u više navrata izjavio kako je njegov trenutni i jedini izbor ponovno Bayern, ali dodajući da su izgledi sa uspjesima u naredne dvije godine odlučujući faktor svega toga.

Veznjak Bayerna iz Munchena je najduži pregovaratelj od svih do sad, također je izjavio kako nema namjeru da na proljeće ikako pregovara sa upravom oko novog ugovora, time osiguravajući svoj status i trenutnu ikonu Bavarske.

„Schweinsteiger je jedan od naših najvažnijih igrača, ali ne i najvažniji. Ukoliko klub i igrač se ne budu uspjeli dogovoriti o novom produženju ugovora, Schweinsteiger bi 'definitivno' svoj ugovor treba odraditi upravo ovdje u Munchenu.“ , rekao je Rummnigge. Kategorički odbacivanjem ikakve mogućnosti prodaje prije kraja ugovora koji traje do 2012. Godine. „On neće otići iz Bayerna prije 2012. Godine.“ , rekao je Rummenigge.

Schweinsteiger je u zadnje vrijeme u medijama bio povezivan sa nizom europskih klubova, poput Real Madrida, Manchester Uniteda, te i trenutnog nositelja titule Lige Prvaka Milanskog Intera.

Izvor vijesti - Preveo: Taba

Nema komentara:

Objavi komentar