ponedjeljak, 15. studenoga 2010.

Ribery pokazao svoje gaće :D

Ribery je oduvijek poznat po nekim smiješnim incidentima, što nije moglo biti izuzetak ni u utakmici protiv Nürnberga. Naime, on je pripremajući se za ulazak na teren okreno prema navijačima i pokazao im gaće.

Ulazak najvećeg miljenika navijača ni ta činjenica nije zasmetala. Aplauzom su proslavili ulazak Ribery'a u teren. On je za samo nekoliko minuta pokazao svoje raskošno zanje i talent. Naime, on je svojim odličnim prodorom prema golu Nürnberga asistiao Mulleru, ali ovaj puca direktom u ruke golmana Raphael Schaefera.

Nakon nekoliko trenutaka ponovo pokazuje svoje umjeće. Također odličnim prodorom prolzi igrače prema proitivničkom golu, ali sve to zaustavlja jedan od odbranbenih igrača Nürnberga i odbija u korner. Nakon toga opet Ribery ali ovaj put i asistencija za pogodak. Odličnim je nabacivanjem iz kornera asistirao Gomezu koji glavom postiže gol za konačan rezultat od - (3:0).

Počasni predsjednik Bayerna Franz Beckenbauer nakon utakmice je izjavio da je pun hvale za povratak Ribery'a i njegovu asistenciju za pogodak. Pun sam hvale na račun njega. Ponovo je pokreno mašinu i mislim da smo u ovom trenutku čak 50% bolja ekipa nego inače, sada to sve izgleda sasvim drugačije i bolje.“

Ali navijači i pored asistencije za pogodak će još dugo pamtiti incident Riberya prije utakmice kada se okreno prema njima i pokazao svoje gaće!
By: Taba

Nema komentara:

Objavi komentar