subota, 6. studenoga 2010.

Bayern jedva do boda!

Bayernova odbrana po kozna koji put je upropastila igru a i rezultat i nova 'tri boda'. Što je napredovao napad, sve bolje i bolje to je odbrana bila gora. Bayern uz krila Gomeza, Schweinsteigera i Lahma jedva stiže do boda.

Prvo poluvrijeme je počelo uzburkano za ekipu Bayerna. Igrači Mounchengadbacha su počeli oštro igrati, prilaziti sve vise prema golu, ali su to odbrambeni igrači blokirali, sve do 5. Minute i katastrofalne greške golmana Bayerna - 'Buta'. On je nakon ubačaja izašao u planu da uhvati loptu, ali je lopta neočekivano naglo promjenula smjer putanje i ušla u gol.

Nakon toga igrači Bayerna su se pomalo vratili u igru, počeli su napadati sve više da bi već u 11. minute kada gol postiže Mario Gomez koji zaista odlično igra u ovoj sezoni, ovo mu je već 9. gol u 7-utakmica, što je zapanjujuče!

Bayern i nakon toga neprestano drži loptu u svom posjedu i napada, da bi odličnom nabačenom loptom Altintopa prema Pranjiću on asistirao Schweinsteigeru i ovaj postiže gol petom.
Bayern je i nakon toga mogao povečati rezultat na 1:3, ali Schweinsteiegr promašuje penal koji je iznudio Altintop.

Drugo poluvrijeme je počelo slično kao i prvo, Bayern se branio jedva je čuvao svoj gol, al ne dugo. Mounchengladbach je napadao i napadao da bi u 65. minuti stigli do izjednačenja preko Hermaina od 2:2.
Ali ni tu se nisu zadovoljili, još uvijek su bili gladni pobjede nakon 8 izgubljenih utakmica prije ove, uspjevaju povesti rezultatom od 3:2. Nakon toga Bayernovi se igrači pomalo bude i shvataju realnost utakmice i mogućnost gubitka tri boda. Počeli su agano napadat, prilaziti protivničkom golu i u 85. minuti preko Lahma uspjevaju stići do izjednačenja od 3:3.

Pred kraj same utakmice u 91. minuti nakon odličnog ubaćaja Schweinsteigera do Mullera da bi ovaj asistirao glavom loptu Kroosu ali opet lopta ide kraj same stative. Rezultat se i završio sa 3:3, ćime slobodno možemo reći da je drugo poluvrijeme pripalo Mounchengladbachu.


By: Taba

Nema komentara:

Objavi komentar