utorak, 2. studenoga 2010.

Hoće li se i ovaj put vratiti turbo-Olić?

Taman kad je trebao vratiti svoje mjesto u udarnoj postavi Bayerna i pomoći Bavarcima u bundesligaškim izazovima, lijevo koljeno ponovno je za Ivicu Olića bilo fatalno. Ola se nije, kako je prethodno planirao, preko ljeta odlučio na terapiju, ali kronični problemi stigli su, nažalost, na naplatu tijekom vikenda.

U razgovoru s klupskim liječnikom Hans-Wilhelmom Müller-Wohlfahrtom postalo je najboljem hrvatskom napadaču jasno je da je neminovnost operacija zbog koje je realno očekivati njegov povratak na travnjake najranije u travnju.

I dok mnogi sada dvoje u povratak popularnog Ole s 32 godine na pravu razinu, on će spremno reći: "Ništa me ne može pokolebati, vratit ću se kao i svaki put dosad. Neka samo operacija prođe bez komplikacija, volje mi prilikom oporavka sigurno neće nedostajati."

Nije mu je nedostajalo ni nakon što se, kao veliki talent iz Herthe morao vratiti u Marsoniju. Prije deset godina počeo je streloviti uspon skromnog mladića iz Davora, protkan brojnim ozljedama, ali ipak obilježen jednom značajkom - poslije svakog izbivanja Olić se vraćao sve bolji.

Bilo je tako u CSKA-u, HSV-u, pa i nakon što se ozlijedio u prijateljskoj utakmici s Brazilom - Olić se uvijek vraćao brži, jači, željniji nogometa. Neka tako bude i na proljeće!

Nema komentara:

Objavi komentar