subota, 30. listopada 2010.

Brojevi koji karakterišu igru Bayerna protiv Freiburga

Poslije svake Bundesligaške utakmice i kola statističari karakterišu utakmicu po brojevima. Oni ne uzimaju u obzir samo pobjedu, nego i posjed lopte, pasove, ukupne dodire sa loptom itd. Večeras je u pobjedi nad Freiburgom za Bayern najsretniji broj 4, baš upravo radi pobjede od (4:2).

Brojive koji karakterišu igru Bayerna su – (1, 2, 3, 4, 12, 16, 25, 58, 67, 77, 105 i 157)

1) Martin Demichelis, Anatoliy Tymoschuk i Toni Kroos su odlično odigrali utakmicu i pri tome postigli svoj prvi gol u ovoj sezoni. Posebno izdvajamo nastup Demichelisa kojem je utakmica protiv Freiburga bila i prva odigrana od prve minute u cijeloj sezoni, a pritom je i u njoj postigao svoj privijenac.

2) Bayern je pobjedio sa 4:2, ali dva pogotka su stigla ubacivanjima iz kornera.

3) Danijel pranjić je također odlično odigrao utakmicu i obilježio utakmicu sa 3 asistencije za pogotke čime je i udvostručio svoj broj asistencija. Trenutno ima 6. Asistencija za pogotke.

4) Mario Gomez dosad ima 4. Nastupa za Bayern, a uz to i 4 postignuta gola, čime je trenutno i najbolji strijelac Bavaraca.

12) Večerašnja odigrana utakmica u Munchenu je Freiburgu ukupno 12-ta, ali i dalje nemaju baš sreće u tome. Bavarci su daleko nadmoćniji sa 10 pobjeda.

16) Bayern je u utakmici prema protivničkom golu uputio čak 16 udaraca, dok je Freigurg tek samo 6 puta.

25) Anatoliy Tymoschuk je svoj nastup obilježio odičnom igro mi postignutim golom.

58) Bayern je imao 58% lopte u svom posjedu.

67) Demichelis je po sprječavanju protivničkih napada bio najučinkovitiji u timu Bayerna. Čak je 67% nadapa'a sprječio prema golu Butta.

77) Philipu Lahmu je ovo ukupno 77-ma uzastopna utakmica od prve minute. Standardan je igrač Bayerna, ali međutim tek je jednom bio zamjenjen, a vto je bilo u utakmici protiv Oberhausena u Augustu 2009. Godine.

105) Philip Lahm je najviše imao dodira sa lotom u ekipi Bayerna, čak 105 puta, što je skoro pa dvostruko više od Freiburgovom igrača Julian Schuster koji je imao ukupno 78 dodira sa loptom.

157) Utakmica Bayerna protiv Freiburga se prenosila u ukpno 157 zemalja, prema čemu je i najzanimljiviji duel cijelom svijetu.
By: Taba

Nema komentara:

Objavi komentar