petak, 29. listopada 2010.

Bayern nastavio niz utakmica bez poraza


Bayern Munchen je potpuno savladao Freibugra na svom stadionu sa 4:2, te pritom nastavio niz od 4. Utakmice bez poraza.

Završena je utakmica u kojoj je Bayern na svom stadionu dočekao ekipu Freiburga i pobjedio sa 4:2. Utakmica je počela sasvim solidno, ekipa Bayerna je igrala mirno, potpuna sabranost odbrane. Strpljivo u čuvali loptu u svojim nogama, imali izgledne prilike za raniji pogodak, ali to je sve do pred kraj prvog poluvremena gdje Demichelis koji je nakon dugog odsustva postigao pogodak domaći tim, ćime se i otišlo na odmor.

Početak drugog poluvremena je bilo skoro pa sličan kao i prvom. Bayern je nastavio loptu strpljivo čuvat u nogama, igrali su uobičajan nogomet od noge do noge i stvarati napad i prilike od štopera.

Taman kad smo svi pomislili da se ekipa Bayerna zadovoljila sa jednim postignutim pogotkom na svom terenu Gomez stupa na scenu. Naime, on je iz ubačaja iz kornera savladao po drugi put golmana Freiburga.

No, protivnički tim se ne predaje. Jedna greška odbrane Bayerna je došla do primljenog pogotka. Kako je lopta išla prema Otllu on se njoj prema tome nije nadao i nesvjesno dočeka loptu i odbija je od sebe što protivniči ikgrači iskorištavaju odličnim ubačajem u kazneni prostor i postižu pogodak.

Bayernovi napadi se sve žešće nastavljaju, ali slično kao i prije nesikoštene su. To je sve tako trajalo oko 10. Minuta kada su napokon stvorili izglednu priliku za pogodak koji su i postigli. Naime, odličnim prodorom Pranjića sa lijeve strane i prilaskom na 9. Metara od gola dodaje loptu Tymoschuku koji u trku postiže 3. Pogodak za domaće.

Međutim ni tu Bayern ne staje. Toni Kroosa koji slično kao i Schweinsteiger u prošloj utakmici postiže fenomenalan pogodak sa nešto manjom razdaljinom od 25. Metara.

Baš kad se mislio da će se takvim rezultatom i završiti utakmica dolazi do još jedne ali velike greške odbrane. Igrači su pustili napadače Freiburga da se sasvim blizu priblize i ubace loptu do gola Butta, ali nakon toga nesvjesno Braffheid pravi veliku grešku i zabija pogodak u svoju mrežu.

Ali i to treba pohvaliti, ako ne u protivničku mrežu postigao je u svoju što bi bio prvi gol za njega u sezoni :DD

Utakmica je i završena tim rezultatom, što je Bayernu 4. Pobjeda u nizu.

Ocjene igrača nakon utakmice - (Najbolja - 1 , Najslabija - 5) :

Butt-- 3
Demichelis-- 1
Tymoschuk-- 1
Lahm-- 2
Pranjić-- 1
Ottl-- 3
Schweinsteiger-- 1
Kroos-- 2
Altintop-- 4
Muller-- 3
Gomez-- 2
van Buyten-- 2
Braafheid-- 4

Igrač utakmice je: Danijel Pranjić



By: Taba

Nema komentara:

Objavi komentar