utorak, 28. rujna 2010.

Lahm: Za loše igre su krivi igrači

Nogometaš Bayerna Philipp Lahm je poručio navijačima tog kluba kako krivce za loše igre i rezultate momčadi treba tražiti među pojedinim igračima, koji su u dosdašnjem dijelu sezone igrali daleko ispod svojih mogućnosti, a suigrače je pozvao da se trgnu i pokažu ono što znaju.

Predsjednik kluba Karl-Heinz Rummenigge je u posljednjim izjavama branio trenera Louisa van Gaala i od igrača tražio poboljšanja u igri, a s njim se složio i njemački reprezentativac.

"Imamo previše igrača koji igraju daleko ispod svoje razine. Ako igrate tako, ne možete pobijediti tako euforičnu momčad kao što je Mainz." , rekao je Lahm.

Rummenigge je igračima naredio da naprave prekretnicu u večerašnjoj utakmici Lige prvaka protiv Basela, za koju Lahm vjeruje kako je najvažnija u dosadašnjem dijelu sezone. Poraz u Švicarskoj bi povećao medijski pritisak na klub koji nije navikao na neuspjehe.

"Ne smijemo sebi dopustiti novi poraz. Moramo učiniti sve što možemo da odmah pronađemo pravu formu. Bit će nam jako teško nadoknaditi deset bodova zaostatka za Mainzom i to nije nešto što smo željeli." , dodao je Lahm.

Nema komentara:

Objavi komentar