srijeda, 20. srpnja 2011.

Nikky Vuksan: "Bavarci su zainteresovani - ali nema ponude!"

Zadnjih nekoliko sedmica reprezentativac Hrvatske Dejan Lovren se spominjao kao jedna od alternativa ukoliko ne dođe do realizacije transfera Jerome Boatenga iz Man. Citya. U međuvremenu, Bavarci su uspjeli dovesti Boatenga. dok Dejan Lovren prema riječima njegovog savjetnika je još uvijek ostao u očima Bavaraca.

Tokom pregovora s Man. Cityem oko Jerome Boatenga, Dejan Lovren iz Lyona kao i Alex iz Chelsea su se navodili kao moguće alternative neuspjelog transfera Boatenga.

"Znam da su ga nekoliko puta pratili", pojasnio je savjetnik Dejana Lovrena Nikky Vuksan. Prema njegovim riječima pored Bavaraca tu je i interes Liverpoola. Ipak, još uvijek nema ponude, ali ukoliko dođe duboko će razmotriti stanje. "Dejan je s Loyonom ugovorom vezan, ali ukoliko ponuda pristigne, s upravom kluba ćemo sjesti i porazgovarati."

Stanje je takvo kakvo jeste. Kako se čini Režkordni Njemački Prvak ne namjerava na piziciji centralnog stopera dovesti još jedno pojačanje. U ovoj sedmici pod znakom upitnika se našao i Brazilac Breno. U osnovi, svajetnik Lovrena kaže kako nema žurbe.. "Lovren je zadovoljan i sretan u Lyonu. Ali, ponavljam: ukoliko ponuda pristigne razmotrit ćemo je."
Izvor vijesti - Preveo: Taba

Nema komentara:

Objavi komentar