četvrtak, 30. rujna 2010.

Bayern oslabljen putuje jakom Dortmundu

Bayern u poslijednje vrijeme ima problema, što u odbrani pa i u napadu. Miroslav Klose se odlično zabavlja sa svojim prijateljima prilikom pecanja ribe, Bastian Schweinsteiger provodi dosta vremena u kafićima, a Thomas Muller i njegova supruga dosta putuju u zadnje vrijeme. Dali je sve ovo uzrok problemima u napadu, dali igrači prepuštaju sve slučaju?


Dva dana nakon pobjede protiv Basela i tri dana do utakmice protiv jakog Dortmunda, igrači su i dalje opušteni. Ostali igrači se poprilično dobro odmaraju, ali mediji najviše diskutuju o treneru i kapitenu ekipe, o Mark van Bommelu odnosno Louis van Gaalu. Naime, oni su sami dobili odobrenje za pauzu od nogometa na dan.

„Mislim da je fer dobiti malo odmora, i biti udaljen od svih ovih problema koji su me zadesili.“ , rekao je van van Gaal.

Nedostatak samopouzdanja?

Očito trener ima drugačiji pristup igri i drugi način pripremanja za početak slijedeće utakmice: „Mislim da je ovaj odmor važniji od rezultata u Baselu.“ , rekao je van Gaal.

http://www.fcbayern.telekom.de/media/images/spieler_10_11/olic/270/olic_ima_081209.jpg

Luois van Gaal se na teren vrača u petak, gdje će odmah početi sa pripremama za utakmicu protiv Dortmunda. Bayern će će najprije trenirat sa drugom ekipom Bayerna, gdje će odraditi puni i naporan trening, zatim će se vratiti na trg gdje ćemo odraditi poslijednje pripreme za gostujuču utakmicu protiv Dortmunda.
Bayern je potpuno svjestan ozbiljnosti utakmice koju igraju u subotu, ekipa Dortmunda je bila bolja u svih 5 utakmica do sada odigranih.

„Vjerujte da nije lako pobjediti Dortmund, koji je psihički i fizički stabilniji od nas. Mi očito imamo problema u ekipi, nedostaju mnogi važni igrači, što nama predstavlja jako velik problem. Ali, nakon ovog svega smoći ćemo snage i prirediti dobru utakmicu za naše navijače.“ , izjavio je Louis van Gaal.

U zadnoj odigranoj utakmici Bayern je bio bolji od Dortmunda i pobjedio ga na Westfalen stadionu sa (5:1). Ali uprava i ekipa Bayern pomalo imaju straha uoči utakmice.

„Moramo pobjediti u ovoj utakmici, jer ako izgubimo to će za nas biti jako težak udarac. Bit će nam jako teško vratiti se u utrku za naslov.“ , izjavio je Hoeness

Ali možda će baš ovaj dan pomoći ekipi Bayerna, možda se sad malo više potrude. Ostaje nam samo da se nadamo boljim danima, ali teško da će se to desiti ukoliko se na teren uskoro ne vrate Ribery i Robben.

by: Taba

Nema komentara:

Objavi komentar