utorak, 2. kolovoza 2011.

Izjave nakon utakmice DFB-kupa protiv Braunschweiga

Jupp Heynckes: "Ekipa je pokazala sigurnu igru. Igrali smo u cjelini, imali jako dobar posjed lopte i zasluženo prošli dalje. Osim toga, igrali smo na čist prolaz - što je jako važno. Obrana je tokom čitave utakmice bila na zadatku, djelovali su jako sigurno i čuvali loptu. U konačnici se to i isplatilo. Početkom utakmice protivnik je imao veliko samopouzdanje što je predstvljalo jaku utakmicu. Ali, nakon svega, imam dobar osjećaj za nadolazeću sezonu."

Bastian Schweinsteiger: "Imali smo na umu snagu kakvom Braunschweig vlada na sredini terena. Ali, morali smo loptu povuči ka naprijed i pokušati ugroziti njihov gol. Ipak, gledajući kroz utakmicu Braunschweig nije imali baš mnogo prilika."

Manuel Neuer: "Važno je to što smo pokazali dobru igru i ostvarili dobar početak. Sve u svemu, uvijek je dobro igrati na neriješen rezultat - ali i pokušati napasti. Bila je to za nas dobra utakmica. Sada imamo mnogo samopozdanja i odlučnosti za prvu ovosezonsku utakmicu Bundeslige koja se igra slijedeće sedmice protiv M'Gladbacha."

Thomas Müller: "Pohvalio bih ekipu. Prije svega, ovdje smo igrali protiv jako motiviranog protivnika koji je igrao dobro i stvorio nekolike prilike."

Torsten Lieberknecht (Brunswick trener): "Do prvog penala smo igrali poprilično dobro. Tada smo svi vidjeli klasu FC Bayerna, koji raspolaže sa 8 reprezentativaca Njemačke. Nakon toga nije bilo lako, nedostajalo je borbe. Ipak, možda su očekivanja i bila pregolema. Sve u svemu, nećemo ostati jedina ekipa koja će izgubiti o Bayerna."

Dennis Kruppke (Braunschweig):Neću govoroti mnogo o Bavrcima, trenutno oni su velika klasa, koja je danas iz nas izvukla sve moguće granice. Gotovo da i nismo bili u utakmicu. Dva penala mogu biti slučajnost, iz koje se teško izvuči. Moram priznati, oni su bar za jednu klasu bolja ekipa od nas."
Izvor vijesti - Preveo: Taba

Nema komentara:

Objavi komentar