ponedjeljak, 18. srpnja 2011.

Uspjeh za Bayern II u Trentinu: 2-2 protiv praške Slavije

Drugi tim FC Bayerna trenutno se nalazi u Trentinu i tu ima jednosedmične pripreme za nadolazeću regionalligašku sezonu. Momčad trenera Andriesa Jonkera već je u super formi: U nedjelju je odigrana utakmica novoformirane momčadi FC Bayerna II protiv češke prvoligaške momčadi Slavije Prag, kojoj već za sedmicu dana počinje domaća liga, na kraju rezultat utakmice bio je 2-2 (0 1).

"Da mi je neko prije utakmice rekao, da ćemo igrati 2-2, ja bi bio vrlo zadovoljan. No, sada nisam zadovoljan." , rekao je Jonker za "fcbayern.de". Razlog toga je: FC Bayern II je bio bolja momčad u drugom poluvremenu, ali nakon posljednjeg zvižduka morao se zadovoljiti sa 2-2.

Lukas Jarolim, brat HSV-ovog Davida donio je prednost Slaviji neposredno prije kraja prvog poluvremena, u drugom poluvremenu Toni Vastić glavom spušta za Niklasa Horna koji zabija za izjednačenje. Samo sedam minuta kasnije, Saer Sene svladava golmana Slavije i donosi malom Bayernu vodstvo 2-1. Ipak Bayern II nije uspio sačuvati koncentraciju do kraja utakmice a Slavija je to iskoristila i Zoran Milutinović je zabio za 2-2. Jonkerov zaključak: "Mi smo stvarno bili puno bolji od Praga."

Debi za Van der Meulena

Novi igrač Timothy van der Meulen, u Bayern obrane u svom debiju. "On je samo pet dana kod nas i potpuno se integrirao." , Jonker je pohvalio svoga sunarodnjaka.

Dreier se ozlijedio i vraća se u München

Test je uspješan, ali sa jednim gorkim nedostatkom: Sebastian Dreier je ozlijedio koljeno i odmah je otputovao u München gdje će biti detaljno pregledan. "To je vrlo razočaravajuće." , rekao je Jonker. U srijedu se cijela posada vraća u u München.

Izvor vijesti - Preveo: samir-ko-saki

Nema komentara:

Objavi komentar