četvrtak, 21. srpnja 2011.

Usami: "Trebat će mi još vremena"

Novo pojačanje Bayerna Takashi Usami nakon utakmice i borbe za treće mjesto takmičenja u Liga Total Kupu protiv Mainza 05 priznao je kako će mu biti potrebno još vremena da se uklopi u filozofiju novog tima.

Usami je utakmicu započeo od samog početka, da bi ga Thomas Mueller zamjenio tek u 49. minuti. Krajem svega, Bavarci su slavili pobjedu boljim izvođenjem jedanesteraca (5:4) - 2:2.

Nakon utakmice, Japanski napadač je novinarima izjavio da je s obzirom da mu je to bila prva utakmica s novim saigračima opravdano zadovoljan svojim učinkom u utakmici, ali i prizao kako još mnogo mora raditi.

"Stvari još nisu glatke, mislim da mogu i bolje. Ali, s obzirom da mi je ovo bila prva utakmica, mislim da uopšte nije bilo loše", rekao je Usami.

"Moram se više predavati ovom timu. Takvim radom više ću prodirati ka protivničkom golu i poboljšavati svoju kvalitetu", rekao je te pridodao: "Želio sam napraviti više, ali još uvijek se navikavam na igru Bayerna. Stvari još uvijek nisu došle na svoje."

Usami je također pridodao kako će mu trebati više vremena da se navikne na nove saigrače.

"Korak s vremenom, malo po malo, moram pronaći svoje mjesto u ekipi, a do tada što je važnije moram biti u potpunosti spreman", rekao je.

Nastavio je: "Moram se naviknuti na tempo igre. Na treningu i u utakmici, ako budem dobivao više prilika za to, sigurno ću dobiti i više prilika za igranje u utakmicama", zaključio je Usami.
Izvor vijesti - Preveo: Taba

Nema komentara:

Objavi komentar