srijeda, 6. srpnja 2011.

To je to: Alaba ostaje!

Dakle, to je to. Nakon posudbe u 1899 Hoffenheimu, Alaba se konačno vratio...

19-godišnjak nakon prošlogidšnje posudbe u 1899 Hoffenheimu sada se želi suočiti s velikom konkurencijom koja vlada u veznom redu Rekordnog Njemačkog Prvaka. "U Bayernu se osjećam jako dobro. Vratio sam se doma i veselim se tome", rekao je reprezentativac Austrije na trening kampu u Riva del Garda. "Iako se nikad ne zna šta bi se po strani dogodilo, sad se koncentriram na ovu sredinu kako bi ostvario svoje mjestu u dresu Bayerna."

Zadnjih nekoliko dana, sportski direktor kao i novi trener Jupp Heynckes jasno su dali do znanja kako Davida Alabu ponovno žele vidjeti u dresu Bayerna. Nakon nedavne kvalifikacione utakmice protiv Austrije gdje je Alaba pokazao izvrsnu partiju, heynckes je izjavio kako "Alaba posjeduje iznimno dobar talenat."

Alaba, koji može igrati na poziciji lijevog veznog igrača, kao i na poziciju ispred centralnog stopera "priznaje kako je u Bayernu velika konkurencija, ali kako je još uvijek pozadina nekih igrača. Ali i pored toga, jasno daje do znanja da želi igrati." Da bi to ostvario, mora još mnogo toga učiti. "Mogu mnogo toga dobrog učiniti u Bayernu."

I dok je Alaba na treningu u srijedu papučicu gasa pritisnuo do kraja, reprezentativac Njemačke thomas Mueller je morao uzeti malu pauzu. 21-godišnjak je uoči prijateljske utakmice protiv Trentina zadobio malu povredu mišića u predjelu prepona. te će vjerovatno odsustvovati, dok bi se u četvrtak trebao ponovno priključiti ekipi punom treningu.
Izvor vijesti - Preveo: Taba

Nema komentara:

Objavi komentar