utorak, 19. srpnja 2011.

I selektor podržao transfer

Njemački odbrambeni fudbaler ganskog porijekla izjavio je da je njegov transfer podržao i selektor Elfa Joachim Löw...

Dobre igre na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi donijele su mu prelazak u redove Manchester Cityja. No, Jerome Boateng se nije najbolje snašao u Premierligi, a glavni uzrok tome bile su brojne ozljede i velika konkurencija. Boateng se nada da će dolaskom u Bayern učvrstiti i mjesto u njemačkoj reprezentaciji.

"Jučer mi je i Joachim Löw rekao da podržava moj transfer i poslao mi je poruku u kojoj mi je čestitao", rekao je Boateng njemačkim medijima. Nakon dugih pregovora između Bayerna i Cityja transfer je konačno završen, a 23-godišnji polivalentni branič se nada da će pojačati Bayernovu obranu koja nije bila na visokoj razini prošle sezone.

"Želim se pobrinuti da naša obrana bude stabilnija. No, sigurno je da nitko neće imati popusta i da ću morati zaslužiti svoje mjesto u momčadi", rekao je Boateng koji ima velike želje u sljedećoj sezoni. "Želim osvojiti prvenstvo i kup i ako je moguće doći do finala Lige prvaka."

Sportski direktor Bavarca Christian Nerlinger nada se da će Boateng slijediti Schweinsteigerove stope. "Nakon što je Bastian prešao u sredinu veznog reda postao je svjetska klasa, nadam se da će se isto dogoditi i s Boatengom u obrani."

Izvor vijesti - Uredio: Harun

Nema komentara:

Objavi komentar