petak, 22. srpnja 2011.

Hoeness: "Neću više tolerisati ponašanje ultrasa!"

Protesti navijača Bayerna protiv Manuela Neuera iz dana u dan su sve gori. Sada, predsjednik Bavaraca Uli Hoeness u izjavi za TZ izkazuje pogled na cjelokupnu situaciju.

Neizricivo ponašanje navijača Bayerna - "Ultrasa" protiv Manuela Neuera čelnicima Bavarskog kluba zadaje opako nezadovoljstvo. Uz izjave službenika, direktora, uprave ništa se nije promjenilo.

Moto: Ne dolijevajte ulje na vatru, Čelnici su bar do sada mislili kako će se stvar sama po sebi riješiti. Ali, hmm: ipak ne: "Navijači su se na dan otvaranja sezone međusobno dogovorili, siguran sam. Također sam uvjeren kako ćemo sličnu situaciju doživjeti i u prvoj utakmici Bundeslige. Smatram kako su se ovaj put okomili na Menuera Neuera, koji je zasigurno kriva žrtva", rekao je predsjednik Bayerna Uli Hoeness za Tz. Kako kaže, još uvijek smatra "kako će se sve to samo od sebe razriješiti."

Novi protesti i zvižduci navijača Bayerna su doslovno iscrpili sve oko sebe. "U ovom trenutku poprimio sam mnogo pisama, na koje mogu samo reći da više neću tolerisati ponašanje Ultrasa. Mislim da su jednostavno pretjerali. Scena na trening kampu, te pravilnik za Manuela Neuera su dodatno pogoršali stvari i nanijeli golemi pritisak."

Prema navodima, novi protesti navijača Bayerna protiv Manuela Neuera na prvoj utakmici na Allianzu se neće dogoditi. Ipak, prema dosadašnjim dešavanjima, očekivati se može bilo što!
ovdje - Preveo: Taba

Nema komentara:

Objavi komentar