utorak, 12. srpnja 2011.

Fotografije nove ekipe Bayerna su dostupne!

Ostale slike pogledajte ovdje.

Ekipa FC Bayern Münchena sada je i službeno spremna za nadolazeću sezonu: U utorak ujutro na Sabener ulici Neuer, Ribery, Robben i društvo na prekrasnom vremenu u dobrom raspoloženju bili su dostupni za fotografe..

22-igrača i 13 menedžera iz tehničkog osoblja na treningu Sabener ulice poziralo je ispred mnogih fotografa. Ipak, te fotografije nisu potpune: tu nedostaje pridošlica i zvijezda Japana Takashi Usami, te u najboljem slučaju "pridošlica" stoper Jerome Boateng iz man. Citya.

Međutim, kruže glasine o drugim igračima koji su vrlo moguća ovoljetna-pojačanja Bavaraca na poziciji centralnog stopera, navode se Alex iz (Chelsea) i Dejan Lovren iz (Olympique Lyona). Fotografi su učinili svoje, ali ostaje činjenica kako te fotografije nisu potpune!

Na prsima golmana prošle sezone bila je tužna praznina. Naim, kao i obično, Bavarci su u najmanju ruku dolkazili do trofeja noge sjedi vratara vladali ove godine tužne praznine. Naime, obično trofeje kao Champions Cup, DFB kup i Liga prvaka. Sada, da li je to sve moguće ostvariti pod vodstvom novog trenera uz novi tim sezone 2011/12.
Izvor vijesti - Preveo: Taba

Nema komentara:

Objavi komentar