srijeda, 13. srpnja 2011.

Breno: "Želim se dokazati navijačima"

Zadnjih nekoliko sedmica, Breno je ponovno nakupio mnogo riječi kritike. Sada, obranbeni talenat poprima riječi pohvale i pridaje obačanje navijačima Bayerna.

U zadnje vrijeme Breno je bio pod lupom pritiska. Čak je i Karl-heinz Rummenigge koji je inače staložen zahtjevao od njega višu profesionalnost u ponašanju. Sada, 12-milionsko pojačanje pokazuje svoju ratobornost: "Želim dobrom igrom i upornošću dokazati klubu i navijačima da vrjedim."

Takvo što će se od centralnog stopera zahtjevati kada se upotpunosti vrati na treninge. On još uvijek poprima injekcije u koljeno. Prema vlastitom prinzanju, najkasnije slijedeće sedmce će se se vratiti punom ritmu treniranja. Nakon što je nedavno operisao koljeno, još uvijek nije spreman i može tek odrađivati osnove treniranja.

Breno je ipak dobrog raspoloženja. Kako kaže, "dobro se osjeća", ulaganjem vremena i potpore od Heynckesa i sportskog direktora Christiana Nerlingera. Nedavno, Heynckes je dugo vremena ostavio u poticanje Brazilca Brene.

Prednost je to što mogu komunicirati na Španjolskom jeziku, što olakšava stvari. Od Brene ove sezone svi očekuju napredak. Kako kaže, obećaje kako će raditi i davati sve od sebe.

Navijači Bayerna će u nadolazećim sedmicama pratiti razvoj 21-godišnjaka, et čisto iz znatiželje.
Izvor vijesti - Preveo: Taba

Nema komentara:

Objavi komentar