srijeda, 1. lipnja 2011.

Službeno: Rafinha potpisao ugovor do 2014. godine!

Ekipa FC Bayerna se postepeno pojačava za nadolazeću sezonu. Nakon što je pristigao napadač Nils Petersen, njemački Rekordni prvak ugovorio je transfer i novog igrača: bivši igrač talijanskog prvoligaša FC Ganoe je pristigao na Säbener ulicu. 25-godišnjak je potpisao ugovor na tri godine, tačnije do 30. jula. 2014. godine, ostali detalji transfera nisu poznati.

"Rafinha je iskusan igrač koji će u našu obranu unijeti stabilnost te pomoći u igri. Jako smo sretni što smo ga doveli iz Genoe", pozdravio je sportski direktor transfer.

Marcio Rafael Ferreira de Souza, puni naziv Rafinha je prije dolaksa u Bayern, između sezone 2005/10 odigrao 153 ligaške te 31 europske utakmice. U Genoi gdje je igrao od zimske pauze, uz bivšeg napadača Luca Tonia odigrao je 34 utakmice, te postigao pri tom 10 golova.

"Sretan sam svojim transferom u Bayern, te što imam priliku ponovno zaigrati u Bundesligi", rekao je Rafinha, koji je do danas svoj najveći trofej osvojio na olimpijskim igrama u Pekingu gdje je osvojio bronzanu medalju - zajedno uz stopera Brena. U dresu Bayerna na kraju sezone očekuje da će osvojiti naslov prvaka, što mu do danas to nije uspjevalo. "Ovdje mogu zaigrati uz najbolju ekipu i najbolje igrače n svijetu. Zaista sam jako sretan."
Izvor vijesti - Preveo: Taba

Nema komentara:

Objavi komentar