utorak, 21. lipnja 2011.

Rafinha: "Bayern ima priliku prestići Barcu!"

Novo pojačanje Bayerna Rafinhau razgovoru za "Spox", pojasnio je razloge potpisivanja za Bayern München - te iznio svoje ciljeve za nadolazeću sezonu. S obzirom kako je sad igrač jednog od najboljih europskih klubova on smatra kako njegovo vrijeme tek dolazi. "Sad sam iskusniji, zreliji i mislim da mogu igrati za Bayern kao nikada do sad", rekao je u razgovoru za "Spox".

Dolaskom iz Genoe u Bayern, otvorio je priliku Philippu Lahmu da se povrati na svoju prirodnu poziciju lijevog beka. Osim toga, Rafinha se osjeća polaskano pohvalama od strane odgovornih ovog transfera. "Iz Bayerna su mi dali jasno do znanja da sam za njih željeno riješenje za poziciju desnog beka. Lahm i ja ćemo učiniti sve što je potrebno da budemo dostojan tandem za osvajanje naslova i kako bi ispisali povijest u Münchenu", pojasnio je Rafinha za "Spox".

Čak iako ga smatraju brutalnim igračem - Rafinha svima daje do znanja i smatra da on uopšte nije onakav kakvim ga opisuju. Kako kaže prekršaj ne voli praviti, osim ako je to nužno u svrhu ekipe. Svoju agresivnost želi iskoristiti kako bi FC Bayern na dalje bio uspješniji u Bundesligi kao i u Ligi Prvaka.

Finale Lige prvaka 2012. godine kao što je već poznato igra se na Allianz Areni. Rafinha kao i cijela ekipa kao primarni cilj su postavili da se nađu tamo. Iako je kao najveći favorit Barcelona koja je, "jedan od najboljih klubova u povijesti noogmeta, jer imaju potpune igrače kao što su Xavi, Iniesta i Messi."

Ali za Brazilca, tu su i neke druge ekipe koje bi mogle slomiti tu moć Katalonaca - a tu spada i FC Bayern. "Mislim da Bayern kao i neki drugi klubovi poput Real Madrida, Chelsea, Manchester Uniteda i Milana imaju priliku prestići taj tim."
Izvor vijesti - Preveo: Taba

Nema komentara:

Objavi komentar