utorak, 3. svibnja 2011.

Počeli pregovori s Boatengom, Petersen dolazi?

Jedan medijski izvor je izjavio da FC Bayern Munchen već vodi pregovore sa Jerome Boatengom i u vidu ima Nilsa Petersena. S druge strane Hertha BSC pokazala interes za dva Bayernova igrača. Planiranja FC Bayerna za slijedeću sezonu su sve konkretnija. Ne bi trebao doći samo Gregory van der Wiel, čiji je transfer u Munchen po informacijama Tz-a već gotova stvar.

Bayern je prema informacijama "Kickera" već pokucao na vrata Jeromea Boatenga iz Manchester Citya, ali međutim još nije na ona od kluba. Nekadašnji Hamburgerovac bi mogao zamijeniti Brena, kojeg bi Bayern rado želio prodati. Boateng igra kod "Građana", kojima se priključio prošlog ljeta za odštetu od 15 miliona eura, ipak najviše na poziciji desnog beka, gdje je za slijedeću sezonu planiran da igra van der Wiel. Kapetan Phillip Lahm bi onda trebao prijeći na lijevu stranu.

Bayern ima otvorene oči i za tržište napadača, ne samo za problem zonu obrana. Već u studenom je procurilo da se FC Bayern interesira za napadača druge lige Nilsa Petersena, koji je u ovoj sezoni u 30 utakmica zabio ponosnih 24 gola. Kicker javlja da je njegova kupovina i dalje itekako moguća.

Itekako moguće je i to da bi dva igrača Bayerna mogla slijediti Christiana Lella u Herthu. Iako je interes za Krafta još svježi, za transfer Andreasa Ottla u glavni grad se već duže nagađa. Novo je to da su pregovori već obavljeni prema informacijama Kickera i da su prošli dobro te da se munchenski duo nalazi veoma visoko na listi želja Herthinog trenera Markusa Babbela.

“Bild” javlja da Hertha mami Krafta sa garancijom prvog vratara što mu svakako u Munchenu ne mogu garantirati tako da je lako moguće da Kraft dres Bayerna sljedeće sezone zamjeni s onim iz Berlina.

Izvor vijesti - bayern-cro.com

Nema komentara:

Objavi komentar