ponedjeljak, 2. svibnja 2011.

Hitzfeld "častio" Mourinha

Izbornik švicarske reprezentacije i legendarni trener Bayerna Ottmar Hitzfeld uputio je oštre kritike na račun trenera madridskog Reala Josea Mourinha, nazvavši ga arogantnim, oholim i grubim, a njegovu defanzivnu taktiku sramotnom.

Hitzfeld, koji je kao i Mourinho, uz Ernsta Happela, jedan od trojice trenera koji su osvajali naslov prvaka Europe sa dva različita kluba, se obrušio na Portugalca pred sutrašnji dvoboj polufinala Lige prvaka u kojemu Real ima za zadatak dostići prednost Barcelone od 2:0 iz prvog susreta.

"Na sreću, Mourinhova defanzivna taktika, usmjerena samo prema razgradnji protivničke igre, nije uspjela. Takav način igre nije primjeren zahtjevima Reala. To je doista sramotno za Real. To šteti dobrom imidžu ovog legendarnog kluba." , rekao je Hitzfeld.

"Mourinha sam susretao na UEFA-inim konferencijama i njegovo ponašanje je u skladu sa njegovim imidžem: arogantno, oholo, i pomalo grubo, uvijek sa žvakaćom gumom u ustima. Barcelona bi ga trebala natjerati da plati za to na terenu." , dodao je Hitzfeld u razgovoru za Kicker.

Izvor vijesti - euronogomet.com

Nema komentara:

Objavi komentar