utorak, 3. svibnja 2011.

Abramović želi dovesti Thomasa Müllera i Gregory van der Wiela

Engleski tabloid The Sun piše kako je Chelseajev vlasnik Roman Abramovič spreman potrošiti ovoga ljeta 80 milijuna funti na dovođenje triju klasnih pojačanja…

Ruski milijarder je u siječnju izdvojio 72 milijuna funti za transfere Fernanda Torresa i Davida Luiza. Abramovič želi sljedeće sezone na Stamford Bridgeu gledati svoju momčad koja igra još atraktivniji i ofenzivniji nogomet. Stoga je odlučio dodatno pojačati momčad na tri pozicije. Želi dovesti kreativnog veznog igrača, brzonogog krilnog napadača i klasnog desnog braniča.

The Sun špekulira da su na meti Chelseaja kapetan Arsenala Cesc Fabregas, Tottenhamov Gareth Bale i Ajaxov Gregory van der Wiel - koji je pa možda već dogovorio prelazak u Bayern.

Tabloid spominje još devetoricu nogometaša kao potencijalne Chelseajeve želje, među kojima je i hrvatski reprezentativac iz Tottenhama Luka Modrić. Ostali su Wesley Sneijder, Thomas Müller, Adam Johnson, Matt Jarvis, Ashley Young, Jack Rodwell, Marouane Fellaini i Andrej Aršavin.

"Roman Abramovič je uvijek u Chelseaju želio vidjeti momčad koja zagovara stil koji on naziva ''seksi nogometom''. Draže mu je da momčad u razmetljivom stilu pobijedi suparnika sa 4-3, negoli sa 1-0", objasnio je engleskom tabloidu izvor iz Chelseaja. Naravno, neimenovani…
Izvor vijesti - Nogometni magazin

Nema komentara:

Objavi komentar