četvrtak, 28. travnja 2011.

FC Bayern München odbio pomoći Münchenu 1860

Financijsko posrnuli klub TSV 1860 München iz druge lige ne može se nadati pomoći od lokalnog rivala.

Predsjednik Bayerna Karl-Heinz Rummenigge je na novinskom stadionu Bundeslige uoči utakmice protiv Schalkea 04 jasno izjavio kako Njemački Rekordni Prvak od Jordanskog investitora očekuje odpremanje duga. "FC Bayern München od TSV 1860 i njegovog investitora u dogovoreno vrijeme očekuje upotpunjenu odpremninu duga", rekao je Rummenigge.

Prema predsjednicima Bayerna, klub ispunjava tekovne obavezeprema stadionu Allianz Arene GmbH za 2,1 milijuna €. "To nije razlog zbog kojeg bi FC Bayern pristao na odricanje duga u korist TSV1860, a time bio i potencijalni financijer Lavova", kaže Rummenigge.

Jordanski poduzetnik Hasan Ismaik navodno je ponudio 13 miliona, što je preuzimanje 49% ograničenja partnerskih dionica. Dakle, ulazak u posao s njim, TSV 1860 bio bi povezan s multi-miliunašem te bi on Lavovima otpremao 60% zarade od svojih dobitaka. Navodno Ismaik je jedini koji je spreman odpremiti maksimalno ostatak duga u vrijednosti 5 miliona eira. Preostale dugove će Tradicionalni klub svesti na ukupno 14. miliona eura.

Predsjednik 1860 Dieter Schneider odbio je komentirati komentare Rummeniggea u četvrtak. Za "TZ" je rekao: "Prihvatam to kao javno upozoranje. Nastavljamo tražiti riješenje, ništa više neću reći. Bilo koji komentar bi bio uzaludan."
Izvor vijesti - Preveo: Taba

Nema komentara:

Objavi komentar