subota, 12. ožujka 2011.

Uoči Bayerna, Inter igrao nerjsešno sa predzadnjom momčadi tabele

Nogometaši Intera odigrali su neodlučeno 1-1 u gostima kod Brescije u prvoj utakmici 29. kola Serije A i tako si prilično umanjili izglede za obranu naslova talijanskih prvaka...

Interov antijunak u petak je nedvojbeno bio Ivan Cordoba koji je u 84. minuti, nakon kornera koji je izveo Alessandro Diamanti, neobjašnjivo glavom proigrao Andreu Caracciola koji je, također glavom, izjednačio na 1-1. "Nerazzuri" su nakon toga počeli srljati u želji da ipak ugrabe sva tri boda, a onda su umalo ostali bez svega i to opet "zaslugom" Cordobe.

Kolumbijski branič je u 89. minuti kao posljednji čovjek obrane u šesnaestercu srušio Citadina Edera i zaradio crveni karton, ali Inter je od potpune propasti spasio Julio Cesar obranivši udarac s bijele točke spomenutom Caracciolu koji je u sudačkoj nadoknadi dobio i drugi žuti karton tako da je imao vrlo sadržajnu završnicu utakmice.

Leonardova je momčad u prvom poluvremneu povela pogotkom Samuela Eto'oa, njegovim 19. ove sezone u Seriji A. Wesley Sneijder je u 18. minuti izveo korner, a Andrea Ranocchia glavom proigrao kamerunskog napadača kojem nije bilo teško iz neposredne blizine desnom nogom matirati Michelea Arcarija.

Drugoplasirani Inter je remijem smanjio zaostatak za vodećim Milanom na četiri boda, ali "rossoneri" tek u nedjelju kod kuće protiv Barija igraju svoj dvoboj 29. kola. Brescia je, pak, i dalje pretposljednja na ljestvici.

Serie A, 29. kolo:
Brescia – Inter 1-1 (Caracciolo 84 / Eto'o 18)

Izvor vijesti - Nogometni magazin

Nema komentara:

Objavi komentar