petak, 11. ožujka 2011.

Prijateljsku nogometnu utakmicu dogovorili Nijemci i Francuzi

Još jedno klasično nogometno rivalstvo oživjet će u prijateljskom dvoboju. Nogometne reprezentacije Njemačke i Francuske odigrat dvije utakmice u dvjema idućim godinama...

Predstavnici dvaju saveza dogovorili su prijateljski ogled u Njemačkoj za 29. veljače iduće godine, dok će "uzvrat" biti odigran u Francuskoj petog ožujka 2014. godine.

"Baš kao što smo prošlog mjeseca igrali protiv Italije, kao što ćemo dolazećih mjeseci igrati protiv Urugvaja i Brazila, moramo sami sebe provjeravati u utakmicama protiv momčadi koje nas mogu dovesti u iskušenje", rekao je njemački izbornik Joachim Löw, koji se posebno raduje prvom meču, koji će iskoristiti kao jaku probu za dolazeći Euro u Poljskoj i Ukrajini.

Plasiraju li se Njemačka i Nizozemska na Euro kao prvoplasirane momčadi u svojim kvalifikacijskim skupinama, prijateljski sraz dviju reprezentacija održat će se već 11. studenog ove godine.

Protiv Urugvajaca, koje su pobijedili u borbi za treće mjesto na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi, Nijemci će igrati idućeg svibnja na stadionu Hoffenheima u Sinsheimu, dok će u kolovozu dočekati Brazilce u Stuttgartu.
Izvor vijesti - Nogometni magazin

Nema komentara:

Objavi komentar