subota, 12. ožujka 2011.

Louis van Gaal: "Danas ste mogli vidjeti kako igra pravi Bayern"

6:0! nakon najveće pobjede u ovoj sezoni u Bayernu, naravno mogli smo vidjeti samo nasmijana lica. "Velika je pobjeda od 6:0", sretan je bio Freanck Ribery. Nakon zadnja tri poraza za redom, ekipa je odigrala izvaredno. Louis van Gaal je također bio pun hvale. "Danas ste mogli vidjeti kako igra pravi Bayern", rekao je trener uz prikupljeno samopouzdanje njegovog tima uoči utorka i revanš utakmice Lige Prvaka protiv Intera iz Milana. "To je jako dobra priprema za Inter", rekao je van Gaal.

Izjave nakon utakmice:

Louis van Gaal: "Ko bi mislio? To je nogomet. Hamburg je na početku igrao dobro, i mi smo u toj fazi vremena imali poteškoća. Ali, srećom nismo zaostajali. Golom smo se oslobodili pritiska. Naši navijači su nevjerovatni, cijelo vrijeme su navijali. Ovo je izvaredno, jako mi je drago i jako sam sretan zbog jako dobre današnje predstave. Danas ste mogli vidjeti kako igra pravi Bayern. To je jako dobra priprema za Inter."

Philipp Lahm: "Sada smo napravili pravi potez, jer smo blizi mjestu koje vodi u Ligu Prvaka. U utorak već nastavljamo gdje smo stali. Svaki igrač želi u Ligu Prvaka, što je ekipa danas i pokazala. Moramo nastaviti naporno raditi."

Franck Ribery: "Pobjeda je bila jako važna. 6:0 je super pobjeda, ne samo za nas nego i za navijače. Danas smo odlično odgovorili, a pobjeda je također važna uoči utorka."

Arjen Robben: "Nakon utakmice protiv Dortmunda moglo je sve poći po zlu. Čak je i bilo krenulo. Ja isto osjećam odgovornost, moramo podržati jedni druge. Danas, smo ponovno odlično odigrali. Rekli smo kako pobjede moraju krenuti od danas. Ne smijemo izgubiti više nijednog boda. Moramo razgraditi temelj za slijedeću utakmicu. Još uvijek imam vjere u ovu ekipu. Moramo se kvalificirati za Ligu Prvaka."

Armin Veh - (trener HSV-a): "Igrali smo dobro, bili smo dobri i imali smo svojih prilika. Prema mojoj perspektivi imali smo priliku za preuzimanje vodstva. Bayern također. Velike individualne performanse Bayerna su proizašle od strane Robbena. Ali, ključni trenutak svega je bio drugi gol. Moja ekipa ima psihički problem, potom i problem sa kontra-napadom. Odigrali smo sve loše. Druge planove sam imao za drugi dio sezone, dakle moramo prepustiti da nas pobjeđivaju iz kontri. Prema tome, ne mogu igrati više Bundesligaški noomet. U karijeri do sad još nisam doživio poraz od 6:0."
Izvor vijesti - Preveo: Taba

Nema komentara:

Objavi komentar