petak, 4. ožujka 2011.

Hitzfeld produljio ugovor za SP u Brazilu

Legendarni trener minhenskog Bayerna, Ottmar Hitzfeld (62), u petak je produljio izbornički ugovor za dvije godine sa švicarskom nogometnom reprezentacijom...

Postojeći, koju mu istječe u junu 2012. godine, odnosno na kraju kvalifikacijskog ciklusa za Euro 2012. bude li isti po Švicarce završio neuspjehom, Hitzfeld je produljio formalno do ljeta 2014. godine, tako da će švicarsku reprezentaciju povesti i u kvalifikacije za nastup na Svjetskom prvenstvu u Brazilu.

"Nadam se da će nogomet i švicarska reprezentacija i dalje biti u središtu pozornosti švicarske javnosti. Učinit ćemo sve da u našoj sljedećoj utakmici, 26. ožujka na gostovanju kod Bugarske, pobijedimo, te se time vratiti u borbu za plasman na Euro u Poljskoj i Ukrajini." , rekao je iskusni trener, nekadašnji europski klupski prvak s dortmundskom Borussijom i Bayernom.

U kvalifikacijskoj skupini G za Euro 2012. Švicarska je iz tri prva dvoboja izvukla samo tri boda (pobjeda i dva poraza). Drugoplasirani Englezi bježe joj četiri, a prvoplasirani Crnogorci čak sedam bodova.

Izvor vijesti - Nogometni magazin

Nema komentara:

Objavi komentar