srijeda, 23. ožujka 2011.

Blanc: "Nema problema između Riberyja i Gourcuffa"

Prvi put poslije Svjetskog prvenstva u Južnoafričkoj Republici 2010. godine, Franck Ribery i Patrice Evra našli su se na popisu francuske nogometne reprezentacije...

Potvrdio je takvo što, prije nekoliko dana, izbornik Laurent Blanc objavivši popis igrača za kvalifikacijski dvoboj protiv Luksemburga (25. ožujka u Luxembourgu) i prijateljski ogled protiv Hrvatske (29. ožujka na Stade de France u Parizu).

No, nakon toga su se mnogi francuski mediji pitali kako će funkcionirati život u svlačionici, na travnjaku i treninzima dvojice ponajboljih igrača te reprezentacije, Francka Riberyja i Yoanna Gourcuffa, jer se ranije pisalo o njihovim svađama, nesuglasici i netrpeljivosti.

"Možete misliti što hoćete, možete mi vjerovati ili ne, ali nikakvog nesporazuma između Riberyja i Gourcuffa više nema." , rekao je izbornik Laurent Blanc i nastavio:

"Ribery je tražio razgovor s Gourcuffom. Obavili su ga uz prisustvo treće osobe, što je u tom trenutku ključno, i danas su njih dvojica u odnosu kao što su svi drugi nogometaši međusobno. Znači, sve je u redu." , potvrdio je Blanc.

Izvor vijesti - nogometni-magazin.com

Nema komentara:

Objavi komentar