ponedjeljak, 21. veljače 2011.

Zvijezde se kunu u punu koncentraciju u utakmici protiv Intera

Što to igrač može napraviti u samo dva dana uoči gostovanja Inter Milanu u Ligi Prvaka. Thomas Muller otišao je u frizerski salon: "Moram se danas ošišati, ali ne prekratko", izjavio je gdje se za vrijeme ručka pojavio na konferenciji za novinare.

Mnogi suigrači Thomasa su također poboljšavali svoje performanse u sjedištu Bayerna. Mario Gomez bio je kod na fizioterapeutskom liječenju, gdje su bili Thomas Kraft i Rouven Sattelmaier na usavršavanju završnog golmanoskog treninga, dok je Franck Ribery na poligonu napravio nekoliko krugova.

Balzam za dušu i tijelo:

Bavarska je u ponedjeljak odgodila trening. Ipak, svi su zadovoljni odlukom Louis van Gaala za okazivanjem treninga. "Dan bez treninga je balzam za dušu i tijelo", rekao je Mario Gomez. Konačno utorak večer Bavarci će odradti završni trening u Milanu, svi zajedno u Bayernu će obući svoje kopačke i istrčati na teren. "Bit će to daleko bolji trening nego inače", sa sigurnošću kaže Gomez.

Uprkos slobodnom ponedjeljku, za slijedeći zadatak Bavarci su uputili timu punu koncentraciju u utakmici nokaut faze protiv Intera iz Milana, te će to biti novo izdanje prošlogodišnjeg finala. "Ovo nije osveta", izjavio je Gomez, "ovdje se ne radi o naslovu prvaka, nego o prolazu dalje. Mi smo raličite ekipe u različitim okolnostima."

Težak zadatak:

Naravno, niko u Bayernu potpuno nije zaboravio na razočaravajučim porazom u finalu od prije 9. mjeseci - pogotovo ne Muller, koji je u Madridu imao zlatku priliku za izjednačenje rezultata na 1:1, ali nije uspio prevariti golmana Intera Julio Cesara. Iako mu sjećanje na to zadaje glavobolju, on kaže kako se to često dešava u nogometu i da mu ne smeta.

Muller, koji je u zadnjih 11 utakmica glavni u postizanju golova sa 8 postignutih golova uz 7 asistencija "siguran je u postizanje gola u srijedu. Objektivno neće biti lako, ali moramo biti u stanju proći dalje. Oni nisu bili nepobjedivi u završnici prošle sezone. Mi smo sami sebi u određenoj mjeri bili najgori protivnik. Oni su nešto što je tim silno želio da izbjegne ovaj put."
Izvor vijesti - Preveo: Taba

Nema komentara:

Objavi komentar