utorak, 22. veljače 2011.

Van Gaal: "Prelagano prepuštamo loptu"

Pred reprizu prošlosezonskog finala Lige prvaka protiv Intera trener Bayerna Louis van Gaal zadovoljan je formom svoje momčadi, a zna i što treba popraviti.

Prošlosezonski finalisti Lige prvaka, Bayern i Inter, ove će se godine sastati puno ranije, u osmini finala. Njemački klub u iznimno je pozitivnom rezultatskom nizu. Izgubio je samo jednu od posljednjih deset utakmica (protiv Kölna).

Dodatni zalog za optimizam je gostujuća pobjeda protiv Mainza 3:1. "Igrali smo jako, jako dobro, stvarali priliku za prilikom i postigli tri pogotka. Ali smo prelagano prepuštali loptu, bili smo nemarni u posljednjoj četvrtini terena. To znamo i popravit ćemo to. Ali sveukupno, jako sam zadovoljan", zbrajao je dojmove Louis van Gaal.

Njegov kolega iz Interova tabora, Leonardo, u svojih je 12 utakmica momčad potaknuo na napadački nogomet: "Ne vjerujem da će se naš igrački stil dramatično promijeniti između domaće i gostujuće utakmice, ali imamo puno poštovanja prema našem suparniku i dobro ćemo ga proučiti."

Brazilac nije siguran koliku će ulogu odigrati raspored odigravanja utakmica, ali jest da je njegova momčad spremna othrvati se Bavarcima: "Teoretski, u drugoj, domaćoj utakmici Bayern će imati više izgleda da okrene rezultat ili sačuva eventualnu prednost iz prvog susreta. Ali mislim da, ako mi osiguramo dobar rezultat u prvoj utakmici, možemo ga zadržati i u gostima."
Izvor vijesti - Sportnet. HR

Nema komentara:

Objavi komentar