utorak, 22. veljače 2011.

FC Bayern sa sigurnošću otputovao u Milan

Uz dobro samopouzdanje za svoj tim, FC Bayern München otputovao je u krug nokaut faze Lige Prvaka protiv nositelja naslova Intera.

"Ovo je veliki izazov za naš tim, ali spremni smo", rekao je sportski direktor Christian Nerlinger uoči odlaska njemačkog rekordnog prvaka u Italiju. "U nekoliko zadnjih utakmica bili smo jako dobri te stoga sa sigurnošću idemo u Milan."

"Bilo bi važno kad bi postigli gol tamo, da bi doma u uzvratnoj utakmici 15. marta bili u dobrom položaju", rekao je na aueodromu predsjednik Karl-Heinz Rummenigge. "Mislim da je ovo utakmica gdje je Bayern favorit, a ne gubitnik. Izjednačeni smo."

Trener Louis van gaal u sastav protiv Inetra također će na raspolaganju imati golmana Thomas Krafta i napadača Maria Gomeza. Kraft i Gomez su zadobili povrede u utakmici protiv Mainza, ali su se uspjeli u ponedjeljak povratiti i biti spremni za novi protiv Inter Milana. Osim toga, u pratnji je bio i Ivica Olić, koji će prema očekivanjima propustiti cijelu sezonu.

Vjerovatni sastavi:

Inter Milan: Julio Cesar - Maicon, Ranocchia, Lucio, Chivu - Zanetti, Motta, Cambiasso - Stanković, Sneijder - Eto'o

FC Bayern München: Kraft - Lahm, Timoschtschuk, Badstuber, Luiz Gustavo - Schweinsteiger, Pranjic - Robben, Müller, Ribery - Gomez

Sudac: Kassai (Mađarska)
Izvor vijesti - Preveo: Taba

Nema komentara:

Objavi komentar