subota, 19. veljače 2011.

Utakmica protiv Mainza u brojevima


Golovi, pasevi, posjed lopte - nema toga što se ne broji, kad se odigrava utakmica Bundeslige. fcbayern.de je prikupio najzanimljivije brojeve u pobjedi od 3-1 Bayerna u subotu navečer kod Mainza 05.

Brojevi utakmice:

7 - Toliko je asistencija za gol napravio Arjen Robben u utakmici protiv Mainza. Od toga su dvije završile pogotkom.

16 - Gostujuća statistika Bayerna ide na bolje. Zahvaljujući pobjedi u Mainzu, 'Rekordmeister' je već donio 16 bodova sa gostujućih terena.

18 - Mario Gomez je produžio vodstvo na listi najboljih strijelaca. Njegov treći gol u pobjedi nad Mainzom je 18. postignut ove sezone - i samim tim bježi napadaču Freiburga P. Cisse-u dva gola.

25 - Uključujući i gol protiv Mainza, Bastian Schweinsteiger je sada postigao 25 golova u Bundesligi.

25 - Stoper Breno je u utakmici protiv Mainza slavio mali jubilej. Njegov ulazak sa klupe u 80. minuti je značio i 25. utakmicu odigranu u Bundesligi, pri tome 18 za Bayern.

25 - U 30. minuti je Holger Badstuber, nakon faula nad Allagui-jem, dobio žuti karton. To je bio Bayernov 25. žuti karton ove sezone, što je najmanje od svih ostalih klubova Bundeslige.

50 - je broj utakmica koje je odigrao Mario Gomez za Bayern.

56 - je postotak držanja lopte igrača Bayerna u utakmici protiv ekipe 'Karnevala'.

57 - je postotak dobivenih direktnih duela za loptu. Pored borbenosti, igrači su pokazali i dobru igru.

70 - dana je prošlo od kada je Toni Kroos igrao zadnji put u domaćoj utakmici sa St. Paulijem. Ovo mu je bio 25. nastup ove sezone za Bayern.

81 - Sjajan procenat dobivenih duela za krilo Bayerna, Francka Ribery-ja: od 27 duela, on je izašao kao pobjednik u njih 22, što daje sjajan procenat od 81 % uspješnosti.
Izvor vijesti - Preveo: Muhamedlj

Nema komentara:

Objavi komentar