subota, 5. veljače 2011.

Sramota za Bayern!!

http://bilder.bild.de/BILD/sport/home/2011/02/05/a-sport-bundesliga__19494162-1296923359.jpg
Bayern je danas imao priliku smanjiti zaostatak za Dortmundom, međutim, dodatno ga je povećao. Vjerojatno i posljednje nade navijača i igrača Bayerna da bi mogli do obrane naslova prvaka ugašene su u drugom poluvremenu današnje utakmice u Kölnu, gdje su poraženi sa 3:2 nakon što su na poluvrijeme otišli sa prednošću od 2:0...

Minhenski klub, branitelj naslova, neočekivano je poražen kod Kölna unatoč tome što su domaći na odmor otišli s dva gola manjka i što je 2:0 za Bavarce stajalo do 55. minute na semaforu. Poveo je Bayern u 22. minuti nakon što je Mario Gomez, svojim šesnaestim prvenstvenim pogotkom, progurao loptu kroz noge Michaelu Rensingu.

Povisio je lijepim udarcem iskosa s desne strane Hamit Altintop i kada se činilo da je utakmica prelomljena u korist gostujuće momčadi uslijedio je preokret kojim je okončanov Bayernov niz od devet utakmica bez poraza i kojim je aktualni prvak s trećega pao na peto mjesto poretka.

Započeo ga je Christian Clemens, a u djelo proveo Milivoje Novakovič golovima iz 62. i 73. minute kojima je Köln stigao do šeste ligaške pobjede.

Napomenimo da je pri kraju susreta veliku šansu za Bayern propustio Miroslav Klose.

Bayern je igrao bez velike zvojezde Robbena a druga velika zvojezda Ribbery u igru je ušao u 64. minuti.

U sljedećem kolu Bayern na Allianz Areni dočekuje Hoffenheim.



Uredio: samir-ko-saki

Nema komentara:

Objavi komentar