utorak, 15. veljače 2011.

Sagnol: "Ribery previše razmišlja"

Bivša zvijezda Bayerna Willy Sagnol i dalje prati zbivanja u Bayernu a posebno prati svoga sunarodnjaka Francka Riberyja...

"Ribery je sada sto posto fizički spreman. On je imao prošle godine, sportskih i osobnih problema. Njegova prijašnja velika prednost je bila da je igrao nogomet bez velikih razmišljanja, no sad on previše razmišlja." , rekao je bivši igrač minhenskog Bayerna u intervjuu za "Sport 1".

Ipak, Sagnol je jasna u ovome jasan: "Ribery i Robben su više nego važni - bez njih se ne može." On je također kritizirao Louisa van Gaala zbog korištenja Luiza Gustava kao lijevog beka i Timoschtschuka kao braniča: "On nije lijevi bek, on je više igrač za sredinu veznog reda. Tu može biti jako dobar, ali trener kaže da se on još nije prilagodio na ovakvu igračku filozofiju. Timoschtschuk je zadnji vezni, ali on igra centralnog obrambenog. U ovakvom teškom razdoblju, male stvari mogu biti odlučujuće."

Ali isto tako Sagnol zna: Teške odluke lako se mogu opravdati sa uspjehom. "Ako van Gaal, smatra da je to najbolje rješenje, naka ide samo naprijed, no na kraju sezone on će se mjeriti po uspjehu."

Izvor vijesti - Preveo: samir-ko-saki

Nema komentara:

Objavi komentar