nedjelja, 20. veljače 2011.

Moratti: "Imam enormno poštovanje za Bayern"

Laskanje uoči velike borbe: Predsjednik talijanskog prvaka Intera, Massimo Moratti ima "enormno poštovanje" iz Lige Prvaka za Bayern.

Ponavljanje sukoba dva finalista prošle godine, u drugom krugu Lige Prvaka u srijedu u Milanu te uzvrat 15 marta u Munchenu biti će "prilika za Munchen, nakon što je izgubio u finalu. Ovo će biti teška utakmica", rekao je za 'Welt am Sonntag'. Morati održava prijateljski odnos s upravom iz Munchena do izvršnog predsjednika Karl-Heinz Rummeniggea, koji je 1980-tih igrao za Inter. "Bayern je desetljećem vodeći klub u Europi, njegovu zajednicu pratim s uzornom ljubaznošću."

"Za Bayern, osjećam enormno poštovanje", rekao je 66-godišnji vlasnik Intera koji je izgleda zavidan atraktivnoj Bundesligi u odnosu na talijansku Seriju A. "Naš glavni problem su faze talijana, dok se praćenjem Bundeslige na televiziji čini trava kao da je zelena, arene su bez ograda. Na prekrasnom stadionu, performanse su definitivno bolje nego kod uličnih izvedbi. Što se tiče stadiona, nisu na razini Europe. Tako da mnogi igrači bi radije zaigrali u Njemačkoj nego u Italiji", rekao je.
Izvor vijesti - Preveo: Taba

Nema komentara:

Objavi komentar