srijeda, 16. veljače 2011.

Louis van Gaal: "Alaba može još duže ostati u Hoffenheimu"

Louis van Gaal ima visoko mišljenje o David Alabi, ali ipak vjeruje kako će mu trebati više od 6 mjeseci da razvije svoje sposobnosti.

Odkako je sa 17. godina napravio njegov prvi debij u Bayernu, David bio je vrlo dobar smatra trener Louis van Gaal, koji je na ljeto odbio dovođenje Sami Khedire te dao priliku mladom austrijancu da zaigra početnu ulogu u veznom redu.

Sposobnosti Davida Alabe prema mišljenju holanđanina su visoke, ali on vjeruje da igraču koji trenutno igra u Hoffenheimu, od januara će mu potrebno biti više od 6 mjeseci posudbe da bi razvio svoje sposobnosti.

"Definitivno on je veliki talenat, mogu zamisliti njegov povratak, ali to ipak ne mora biti ovog ljeta", rekao je Van Gaal za 'Bild'.

Alaba je pridruživanjem u Hoffenheimu ustalio mjesto u veznom redu. Ali, on bi se trebao vratiti ovo ljeto te suočiti se s konkurencijom: Toni Kroosom, Danijel Pranjićem, Luiz Gustavom, Andreas Ottlom i Anatoliy Tymoshchukom za mjesto veznog reda. Međutim, uz svoj ugovor do 2013. godine, Alaba bi prije povratka u München mogao još jednu godinu da ostane u Hoffenheimu.
Izvor vijesti - Preveo: Taba

Nema komentara:

Objavi komentar