nedjelja, 20. veljače 2011.

Kraft se osjeća bolje, Gomez upitan..

Derbi u sedmici-istine je završen uspjehom, Bayern je sada još jednom ponovno najavio povratak. Nakon poslijepodnevnog treninga u nedjelju s trenerom Louis van Gaalom, prema Olimpijskoj Hali vrhunski-košarkaši imali su Bundesligašku utakmicu kao promociju. Dok će trener u ponedjeljak održati trening potpuno besplatno.

"Ovu sedmicu smo jako teško trenirali, U Mainzu smo mnogo trčali. Mislim da će ovaj trening biti smireniji", izjavio je van Gaal za FCB.tv izuzetnom mjerom opreza samo dva dana uoči nokaut faze Lige Prvaka protiv Inter Milana. Osim toga priprema je olakšala posao, jer je stil igre Mainza sličan talijanskom prvaku.

Još mnogo toga ima za popraviti, al u ponedjeljak će i medicinski odjel biti uključen u posao. Thomas Kraft koji je protiv Mainza bio zamjenjen zbog napuknuća lubanje, ali to je sve sada bolje, ipak još uvijek ostaje mali upitnik. "On nema više glavobolje. Ali, ima bolove u vratu", izjavio je van gaal u nedjelju.

Trener Bayerna, polaže veliku nadu za njegov povratak kao prvi golman. "Mislim da će sutra biti mnogo bolje. Bit će spreman za Inter iz Milana. Pa čak i ako ne bude, nema razloga za brigu. Ako Jorg Butt bude morao zaigrati, nemamo problema."

Brige zbog Gomeza:

Louis van Gaal polaže veće brige s ofenzivnije strane. "Mario Gomez ima veći problem nego Thomas Kraft", rekao je van Gaal. Gomez je protiv Mainza povratio povredu zglova. "Morat ćemo pričekati i vidjeti da li će moći zaigrati", izjavio je s nesigurnošću spreme vodećeg strijelca za srijedu.

Ali, u ovom slučaju, prva klasa zamjene Miroslav Klose je spreman. "Miro je u vrlo dobrom stanju", rekao je van Gaal. Klose je nedavno protiv talijanskih ekipa pokazao da zna postizati golove. U utakmici protiv 'Atturra - (1:1), postigao je vodstvo njemačke od 1:0. Inače, Louis van Gaal u srijedu će osim povrijeđenog Ivice Olića imati puni tim na raspolaganju.
Izvor vijesti - Preveo: Taba

Nema komentara:

Objavi komentar