srijeda, 16. veljače 2011.

Inter u dobroj formi sedmicu dana prije dvoboja sa Bayernom: Fiorentina - Inter 1:2

Nogometaši Intera preboljeli su poraz kojeg su doživjeli u Torinu prije samo tri dana i s 2-1 svladali Fiorentinu na gostovanju u zaostaloj utakmici 17. kola talijanske Serie A...

Četvrta je to pobjeda aktualnih talijanskih prvaka u posljednjih pet utakmica iz kojih, kao negativnost, strši tek 1-0 za Juventus.

Do pobjede su Leonardovi igrači na Artemio Frachi stadionu stigli rezultatom 2-1 zahvaljujući autogolu Michelea Camporesea iz šeste i pogotku Giampaola Pazzinija iz 62. minute. Pri oba je sudjelovao Samuel Eto'o.

Uvodnom vodstvu gostiju prethodio je slabo izveden Fiorentinin korner. Iskoristili su to Interovi nogometaši za kontranapad u kojem je Eto'o pokušao uposliti nekoga od svojih suigrača, međutim, lopta se od noge Camporesea zabila iza leđa nemoćnog Artura Boruca.

Na 1-1 izjednačio je Manuel Pasqual. Sve je izgledalo kao pokušaj asistencije Gilardinu koji loptu nije dirao.

Rezultatski su izjednačeni igrači otišli na odmor, a sva tri boda prvacima donio je Pazzinijev pogodak. Veći dio posla po desnoj strani odradio je Kamerunac Eto'o, pa je siječanjskom Interovom pojačanju preostalo tek ugurati loptu u mrežu. Četvrti mu je to gol u petoj utakmici za Inter od dolaska iz Sampdorije. Utakmica protiv kluba čije je boje branio od 2005. do 2009. godine bila mu 200. u Seriji A.

Inter je pobjedom došao na pet bodova do vodećega Milana. Na trećemu su mjestu ljestvice i u jako dobroj formi je sedam dana prije susreta sa Bayernom.

Izvor vijesti - nogometni-magazin.com

Nema komentara:

Objavi komentar