ponedjeljak, 21. veljače 2011.

Henke: "Šanse Bayerna su sada bolje"

Pomoćni trener Bayerna Michael Henke za 'TZ' analizira šanse FC Bayerna u Ligi Prvaka protiv Intera, te navodi kako su šanse Bayerna sada bolje.

"Bavarske šanse sada su bolje! Bayern vs Inter - to zvuči kao veliki nogomet. Za mene ta utakmica je nešto posebno. U kontekstu to su dvije velike ekipe - trni prolaze kroz mene, što je logično. Pogotovo nakon što živim za poziv sudjelovanju za finale Lige Prvaka protiv Intera. Ali, kod kuće na kauču i nije tako loše. Pogotovo jer Bavarci imaju dobre šanse.

Zašto? Pogotovo zato što će ovaj put zaigrati Robben i Ribery. To je bio naš problem u finalu. Inter se mogao fokusirati na Robbena i dobro ga zaštiti, oko njega su bila dva ili tri igrača. Ali, sada to nije tako jednostavno, jer Bavarci ulaze sada s dvojicom izvarednih igrača na obje strane.

Ali, također istina je da Bavarcima trenutno nedostaje stabilnosti. Tamo u završoj fazi treba više stabilnosti nego što to oni trenutno jesu. Gostovanjem kod Mainza to nije lako objasniti: četvorica igrača u obrani su malo pridonijela. Siguran sam kako se to protiv Intera neće dogoditi, znaju kako to ne smiju dozvoliti.

Pitanje je kako će Bavarci zaigrati? Kontrama od Robbena i Riberya? Ili pak ojačati protiv Intera svoju obranu tako da ne može proći niti mala loptica. Siguran sam da će pokušati s drugom varijantom.

Kao zadnji povratak Intera nije siguran, imati će precizne pokušaje. Ali, ukoliko Bayern maksimalno bude gubio s jednim golom razlike te uslijedi li povratak, onda vidim dobru priliku ua osvetu. Idemoo!!! "
Izvor vijesti - Preveo: Taba

Nema komentara:

Objavi komentar