ponedjeljak, 7. veljače 2011.

Današnje transfer glasine

Liverpool želi Pranjića!?
Liverpool želi kupiti Bayernovog hrvatskog internacionalca Danijela Pranjića. Na ljeto Liverpool planira poslati ponudu od 8 milijuna eura. 29-godišnji igrač sa Bayernom ima ugovor do 2012. Ove zime Bavarci nisu mu dopustili da ode.
Izvor vijesti - Preveo: samir-ko-saki


Altintop u Kölnu?
Köln je dao svoju ponudu 28-godišnjem Hamitu Altintopu. Oni ga žele "vezati" s ugovorom do 2014. Altintopu ugovor sa Bayernom istječe ovo ljeto pa bi im on došao besplatno. Krilni igrač ima još ponude iz Turske i Italije.
Izvor vijesti - Preveo: samir-ko-saki


Ottl prelazi u Basel?
25-godišnji zadnji vezni Andreas Ottl iz Bayerna seli Basel!? U Münchenu Ottl izgleda neće dobiti novi ugovor na ljeto to će biti besplatan transfer. Ottl također ima zahtjeve od rumunjskog Cluja i talijanske Rome. Ove sezone za Bayern igrao je u 10 utakmica.
Izvor vijesti - Preveo: samir-ko-saki


Beck na ljeto u Münchenu?
FC Bayern ima ozbiljnu namjeru da na ljeto dovede Andreasa Becka iz Hoffenheima. Hoffenheim za njemačkog reprezentativca traži 10 miliona eura. Osim Bayerna za njega su zainteresirani još Milan i Juventus, no Bayern ima jasnu prednost. U Hoffenheima, 23-godišnji desni bek još uvijek ima ugovor do 2012.
Izvor vijesti - Preveo: samir-ko-saki


Chelsea i Bayern žele Mexesa?
Produženje ugovora Philippe Mexes sa Romom predugo traje. Financijski problemi u klubu čine svoje. Dakle, na Mexesovo dovođenje računaju mnogi top klubovi. Chelsea i Bayern München su najviše zagrijani za 28-godišnjeg francuskog reprezentativca koji ima ugovor s Rimljanima do kraja ove sezone.
Izvor vijesti - Preveo: samir-ko-saki


Dvoboj Bayerna i Inter je i dvoboj za Montoliva!?
26-godišnji veznjak Riccardo Montolivo iz Fiorentinu unatoč ugovor do 2012., kraju sezone napušta Fiorentinu. Njemačko-Talijanski dvojno u Ligi prvaka ima dvije nagrade. Osim prolaza u četvrtfinale pobjednik će imati prednost da dovede talijanskog reprezentativca. Montolivo će koštati oko 12 miliona eura.
Izvor vijesti - Preveo: samir-ko-saki

Nema komentara:

Objavi komentar