ponedjeljak, 21. veljače 2011.

Louis van Gaal kao zadnji triple-sanjar

Bayern München je u ključnoj fazi sezone pobjedom od 1:3 postupno pokazao pravu magiju nogometa.

Trener Bayerna, Louis van Gaal navijao je kao nikad prije, jer dugo vremena nije bio tako blizu vratima. Ipak, službeno još uvijek traze jaz od 13 bodova zaostataka iza lidera Dortmunda.

Louis van Gaal u Bayernu kao zadnji triple-sanjar!!

Na pitanje ko je trenutno najveći konkurent u Bunfdesligi, holanđanin je odgovorio: "Tu je Hannover. Tu je Bayer Leverkusen - Borussia Dortmund, ali tu smo i mi."

Dortmund? Louis van Gaal je otkrio kako još uvijek gaji nade za titulu, čak i ako sam zna: "Nismo ovisni o Dortmundu. Moramo gledati na sebe."

U preostalih 11 utakmica u ligi moguće je prikupiti još 33 boda, Dortmund sada gostuje u Münchenu. Pobjeda može smanjiti zaostatak na 10 bodova - ali, tako uvjerljivu da Dortmunda može poremetiti??

Sportski direktor Christian Nerlinger podržao je Louis van Gaala, izjavom za 'ZDF-Studio Sport': "Prvenstvo ćemo tek otpisati kada to ne bude matematički izvedivo."

Louis van Gaal u ovoj sezoni ne zna za svoju "Fantastičnu četvorku" koja je sve Bayernu u offenzivi - ali u srijedu u krugu osmine finala Lige Prvaka protiv Intera iz Milana imat će priliku.

Arjen Robbe je spreman, u Mainzu je bio asistent za dva pogotka. Thomas Muller također. Mario Gomez trenuto zadovoljan sa svojim ukupno 18 golom u ligi. Dok je Franck Ribery vruče impresioniran.

Trenutni kvalitet tima ne pobuđuje samo nadu za iznenađujućom pobjedom nad braniteljem naslova Interom, već i pobjedu u polufinalu DFB-kupa protiv Schalkea koja je na rasporedu - (2.3).

Nakon toga, Louis van Gaal bi mogao sanjati o triple-tituli, ali istiniti san.
Izvor vijesti - Preveo: Taba

Nema komentara:

Objavi komentar