nedjelja, 16. siječnja 2011.

Ribery: "Imao sam jake bolove u lijevom koljenu"

Ove sezone ozljede nikako da zaobiđu Minhenski Bayern. Tako se u jučerašnjoj utakmici protiv Wolfsburga povrijedio skoršnji povratnik sa rehabilitacije Franck Ribery.

Ribery je otišao u Minhen na pregled, da bi se ispitala opasnost ozljede. U nastavku Ribery nam govori o svom stanju i o prekršaju kojeg je nad njim napravio Wolfsburgov Josue.

U nedjelju ujutro Bayernova zvijezda Franck Ribery otišao je na pregled ozljede sa Dr. Hans Wilhelm Mueller Wohlfahrtom u blizini Minhena, tačnije na Marienplatz. Bayernov liječnik identificirat će Riberyevu ozljedu. Francuz je novinarima otkrio da ga je "nakon prekršaja Josuea lijevo koljeno jako boljelo."

Ribery: "Imao sam jake bolove cijelu noć, jedva sam mogao spavati."

Josue se još uvijek nije javio Riberyu nakon utakmice zbog povrede koju mu je načinio, tvrdi sam Francuz. Dakle, isprika Brazilca još uvijek je u tijeku.

Bayernova zvijezda trenutno je na računalnim temografijama sa Dr. Wohlfahrtom. Tu će se identificirati ozljeda, a dijagnoze bit će poznate u poslijepodnevnim satima. Vlada veliki strah da će Ribery pauzirati duže vrijeme.
Izvor vijesti - Preveo: Nevzudin

Nema komentara:

Objavi komentar