ponedjeljak, 17. siječnja 2011.

Real želio Rensinga, ali on ne želi na klupu!

Nakon što je dobio otkaz u Bayernu, Michael Rensing bio je bez posla punih 6 mjeseci. Ali, on je tu ponovo i ponovo, konačno je našao posao, kao golman FC Kolna. Čak i u vrijeme dok je bio u dresu Njemačkog rekordera, Rensing je odbio ponudu iz Real Madrida.

Mnogi igrači ne mogu da odbiju Real Madrid. Dokaz te činjenice jeste Ruud van Nistelrooy, koji je podlegao na poziv "Kraljevskog kluba". Ipak, Michael Rensing to vidi na drugačiji način. "Real me želio dovesti još dok sam bio u dresu Bayern Münchena", kaže Rensing za 'Bild'.

Navodno, 26-godišnjak je trebao na klupi kao zamjena za Iker Casillasa. Ali, Rensing je to odbio,. Želio je igrati redovito, te je sve propalo u vodu. Po završetku ugovora s Bayernom, golan je ostao bez posla. Pristiglo je nekoliko ponuda iz Engleske druge lige, međutim on je to također odbio.

Zatim je došla ponuda FC Kölna. "Dobio sam čudnu ponudu. Ali, kada sam shvatio da imam priliku zaigrati za Köln, nisam dugo razmišljao", kaže 26-godišnja. U Kölnu, barem ima svoje mjesto.
Izvor vijesti - Preveo: Taba

Nema komentara:

Objavi komentar