ponedjeljak, 17. siječnja 2011.

Lahm: "1860 pripada Bundesligi"

Obrambeni igrač Bayerna, Philipp Lahm je u ponedjeljak večwer gostovao na programu "Focus o sportu". Pročitajte zanimljive izjave kapetana reprezentacije.

Philipp Lahm oo...

Rezultatu kod Wolfsburga - 1:1: "Čovjek ne može biti zadovoljan sa bodom, želili smo ostvariti dobar početak u drugom djelu sezone, što nismo uspjeli. Teoretski osvajanje prvenstva je još uvijek moguće, još uvijek možemo osvojiti 48 bodova. Ali, primjeniti to u praksi je teže. Mi se sada moramo skoncentrisati na drugo mjesto, što izravno vodi u LP. Kako želimo zadržati naše dobre projekcije, ne možemo pobjeđivati samo kod kuće, već i u gostima."

...njegova budućnost izvođenja penala u Bayernu. "trener na treningu to ocjenuje, ali ukoliko na utakmici fuliš penal, onda ste prvi u redu za krivnju gubitka bodova."

...o novom prvom golmanu Bayerna, Thomasu Kraftu. "Thomas je bio vrlo dobar, općenito napravio je jako dobar nastup, baš kao i na treningu, šta reći: Jorg Butt se ipak najbolje nosi s ovakvim situacijama. Zaista sam bio impresiran."

...o odlukama sudaca i reakcijama igrača. "Danas ljudi svakodnevno prave greške, uvijek zavisi o tome na koji način, ali to se uvijek dešava. Ne prave samo igrači greške, nego i sudci. Svaki igrač je vrlo ambiciozan. A ako nešto ne ide kako treba ili kojim slučajem pogrešna odluka sudca, emocije postanu burne. Ovo stoji za igrače, ali kao i za navijače."

...o olimpijskim igrama 2018. godine. "Cijela nacija to želi, naravno postoje oni koji su protiv toga, ali jednostavno zato morate pronaći riješenje, sjećam se Olimpiskih igri u Münchenu 1972. godine, to je bio veliki party."

...ekonomski rival sa TSV 1860 Münchenom: "Ja sam za to kako se treba više učiniti za djecu. To je dobro. Ekonomski to nije struka mog područja, pa dakle ne mogu puno toga reći, ali 1860 pripada Münchenu i Bundesligi... Mislim kako bi se lavovi trebali ubrzo vratiti u Bavarsku ligu."

...u braku nakon 6 mjeseci.. "U braku biti to je vrlo lijepo, ali ja sa svojom ženom kući ne pričam o nogometu, ali se oporavojam od njega kod kuće. Želimo imati djecu, tu smo se oboje složili. Porodica dolazi. Trenutno, ona je u planu, ali još uvijek je nema."
Izvor vijesti - Preveo: Taba

Nema komentara:

Objavi komentar